(ВІДЕО) На Одещині правоохоронці викрили місце накопичення спирту та схему його перевезення

НАЗАД
14 листопада 2015 11:33

Співробітники управління внутрішньої та власної безпеки Адміністрації Держприкордонслужби спільно із представниками ГВ БКОЗ управління СБ України в Одеській області та Військової прокуратури виявили та зат

Вчора співробітники управління внутрішньої та власної безпеки Адміністрації Держприкордонслужби спільно із представниками ГВ БКОЗ управління СБ України в Одеській області та Військової прокуратури у пункті пропуску «Розалівка» виявили та затримали автомобіль «Фольксваген» у якому було обладнано схованку. В ній знаходилася рідина з характерним запахом спирту об’ємом близько 1 тисячі літрів.

Проведеними оперативно-пошуковими заходами встановлено, що спирт доставлявся до приватного будинку місцевого жителя в н.п. Роздільна Одеської області. У подальшому за вказаною адресою спільною оперативно-слідчою групою виявлено залізний контейнер, в якому знаходились 34 бочки ємкістю по 200 л., з яких 7  заповнені спиртом, а решта мали залишковий запах, та 60 пляшок контрафактного коняку «Кvint».

Крім того, перевіряючи можливу причетність зміни прикордонних нарядів до сприяння протиправній діяльності оперативна група провела обшуки приміщень в пункті пропуску «Розалівка». Під час перевірки в сховку були виявлені необліковані боєприпаси та приховані кошти.

Наразі тривають слідчі заходи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси