(ВІДЕО) На Одещині правоохоронці виявили чергову партію спирту

НАЗАД
05 березня 2016 10:45

Державна прикордонна служба України у тісній взаємодії з іншими правоохоронними органами продовжує системну боротьбу щодо протидії незаконному переміщенню

Державна прикордонна служба України у тісній взаємодії з іншими правоохоронними органами продовжує системну боротьбу щодо протидії незаконному переміщенню підакцизних та контрафактних товарів через державний кордон.

Так учора  в ході проведення оперативних заходів було виявлено чергову партію контрабандного спирту загальною вагою 1,5 тонни.  50 ємностей по 30 літрів кожна з прозорою рідиною  спільна міжвідомча група у складі співробітників Котовського прикордонного загону та представників СБУ та  фіскальної служби в Одеські області виявила на подвір’ї нашого співвітчизника, в с. Новоселівка, Великомихайлівського району.

Ватаж,  попередня сума оцінки якого складає 195 тисяч гривень,  вилучено встановленим порядком.

Нагадаємо, що учора Одещині спільна міжвідомча група, до якої увійшли прикордонники Котовського загону, представники УСБУ, фіскальної служби та одного з громадських об’єднань, також виявила 3 тонни спирту в населеному пункті Великоплоське.  Везли спирт мікроавтобусом «Мерседес-Спринтер» української реєстрації, який затримали за 5 км від держрубежу. У ході огляду транспортного засобу всього було виявлено 100 каністр з алкогольною рідиною.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси