(ВІДЕО) На Одещині правоохоронці виявили чергову контрабанду спирту

НАЗАД
28 червня 2016 10:03

Сьогодні у ході проведення оперативних заходів з недопущення переміщення товарів через державний кордон спільна міжвідомча група у складі військовослужбов

Сьогодні у ході проведення оперативних заходів з недопущення переміщення товарів через державний кордон спільна міжвідомча група у складі військовослужбовців Держприкордонслужби та представників СБУ і Національної поліції виявила транспортний засіб, яким перевозили контрафактну продукцію. Варто зазначити, що інформацію про можливу протиправну діяльність здобули оперативні співробітники Котовського прикордонного загону.

Так, сьогодні неподалік від державного кордону, було виявлено транспортний засіб «Фольксваген Крафтер», під керуванням нашого співвітчизника. Автівка слідувала, в протилежний бік від держрубежу, на напрямку  Черниця (Республіка Молдова) – Новоолександрівка (Україна). У ході огляду авто правоохоронці виявили вантаж пластикових каністр. Всього в мікроавтобусі знаходилися 80 каністр по 20 літрів та 30 каністр по 60 літрів загальною вагою 3400 літрів спирту.

На громадянина  складено протокол адміністративного правопорушення. Виявлений вантаж передано компетентним органам.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси