(ВІДЕО) На Одещині прикордонники виявили місця виготовлення та збуту контрафактного алкоголю

НАЗАД
02 листопада 2016 19:38

Оперативними підрозділами Держприкордонслужби були встановлені можливі місця виготовлення та зберігання контрафактної продукції

В рамках проведення оперативних заходів спрямованих на протидію незаконному переміщенню через державний кордон підакцизних товарів прикордонники Ізмаїльського загону спільно з представниками фіскальної служби виявили сьогодні в м. Рені місця виготовлення та зберігання контрафактного алкоголю.

Оперативними підрозділами Держприкордонслужби були встановлені можливі місця виготовлення та зберігання контрафактної продукції.  В рамках проведення подальших спільних з фіскальною службою заходів, відповідно до ухвал суду, були  проведені обшуки приватних садиб. Під час перевірки спільна міжвідомча група виявила 600 літрів фальсифікованого коньяку, 320 літрів спирту та  ще близько  150 літрів інших спиртних напоїв. Виявлений фальсифікат виготовлявся в приватних помешканнях та в подальшому  реалізовувався в Україні через кур’єрські служби. Зазначену продукцію вилучили та передали представникам фіскальної служби. За даним фактом направлене повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст.204 КК України «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси