(ВІДЕО) На Одещині правоохоронці затримали автомобіль з вантажем контрабандних сигарет

НАЗАД
29 липня 2017 08:16

Оперативними підрозділами Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України у взаємодії з підрозділами Управління захисту економіки в Одеській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України проводяться заходи п

Оперативними підрозділами Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України у взаємодії з підрозділами Управління захисту економіки в Одеській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України проводяться заходи по відпрацюванню місць можливого накопичення підакцизних товарів в тилових та прикордонних районах.

Так, учора під час проведення цих спільних заходів правоохоронцями на околиці населеного пункту Горське в межах Великомихайлівського району Одеської області було помічено автомобіль «Mersedes» української реєстрації. Під час зупинки та огляду цього транспортного засобу було виявлено товари підакцизної групи, а саме – партію сигарет іноземних торгівельних марок в загальній кількості 230 ящиків. Попередньо встановлено, що виявлені тютюнові вироби планувалось реалізовувати дрібними партіями в місцях роздрібної торгівлі.

Автомобіль з вантажем затримано співробітниками Національної поліції. Наразі правоохоронцями встановлюється походження товару, а також причетних до правопорушення осіб. Тривають заходи документування протиправної діяльності.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси