(ВІДЕО) На Луганщині прикордонники зустрічали депутатів Верховної Ради України

НАЗАД
06 квiтня 2015 18:34

Сьогодні до персоналу прикордонного відомства, який виконує обов’язки в зоні АТО, завітали народні депутати України. Групу народних обранців, як

Сьогодні до персоналу прикордонного відомства, який виконує обов’язки в зоні АТО, завітали народні депутати України. Групу народних обранців, яку очолювала Ірина Луценко, супроводжував начальник ГУМВС України в Луганській області генерал-лейтенант міліції Анатолій Науменко.

Зустрічали гостей Директор Департаменту персоналу Адміністрації Держприкордонслужби України генерал-майор Микола Нестеренко та керівництво і персонал однієї із оперативно-бойових комендатур.

«Сьогодні ми проводили виїзне засідання комітету з Євроінтеграції, спілкувалися з регіоном на ті питання, які необхідно вирішувати, висадили в Сєверодонецьку сквер, подарували місцевій лікарні обладнання, і чесно кажучи, вже збиралися їхати на Київ, але нам сказали, що найсмачніший борщ готують прикордонники. Якщо ви дозволите, ми із задоволенням покуштуємо ваш борщ та поспілкуємося з вами в неформальній обстановці», - вітаючись з персоналом, зазначила Ірина Геращенко.

Народні депутати поспілкувалися з прикордонниками у неформальній обстановці та пообіцяли їм на майбутнє надавати необхідну допомогу та всебічну підтримку. На завершення зустрічі вони подарували охоронцям кордону підбірку художньої літератури та пригостили солодощами.

На згадку про гостинність прикордонників народні обранці та бійці зробили спільне фото.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси