(ВІДЕО) На лінії розмежування прикордонники виявили товари за які давали хабара

НАЗАД
05 жовтня 2016 15:26

Сьогодні прикордонники Краматорського загону, що несуть службу у контрольних пунктах на лінії розмежування, спільно з працівниками фіскальної служби виявили товари, які наші співвітчизники намагалися перевезти на тимчасово непідконтрольну українській влад

Сьогодні прикордонники Краматорського загону, що несуть службу у контрольних пунктах на лінії розмежування, спільно з працівниками фіскальної служби виявили товари, які наші співвітчизники намагалися перевезти на тимчасово непідконтрольну українській владі територію з порушеннями.

Зокрема, в контрольному пункті в'їзду-виїзду «Зайцеве», що  в Донецькій області,  під час огляду автомобіля «КІА», який слідував до Луганська, прикордонники виявили аксесуари та комплектуючі для систем опалення та господарські товари. 51-річний громадянин України намагався приховано перевезти їх в конструктивних особливостях автомобіля облаштувавши сховки під обшивкою дверей, підкрилками, у бамперах та в запасному колесі. Загальна сума оцінки виявленого товару склала близько 35 000 гривень.

Також, перевезти товар намагався житель населеного пункту Торез. Однак розуміючи ситуацію, що вантаж переміщується з порушеннями, вибрав відразу хибний шлях, підкупу прикордонників. Тому під час перевірки у контрольному пункті в`їзду-виїзду «Зайцеве» запропонував 3000 гривень неправомірної вигоди прикордонникам за безперешкодний проїзд до неконтрольованої території з товаром. На таку пропозицію він отримав від  військовослужбовців категоричну відмову.

Виявлені товари вилучені встановленим порядком та передані компетентним органам для прийняття правового рішення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси