(ВІДЕО) На лінії розмежування прикордонники виявили приховані ветеринарні препарати та сантехніку

НАЗАД
21 липня 2016 10:54

Протягом доби прикордонники Краматорського загону у контрольних пунктах «Мар’їнка» та «Зайцеве» виявили товари медичних ветеринарних препаратів та сантехніки, які перевозили з порушення правил переміщення вантажів через КПВВ.

Протягом доби прикордонники Краматорського загону у контрольних пунктах «Мар’їнка» та «Зайцеве» виявили товари медичних ветеринарних препаратів та сантехніки, які перевозили з порушення правил  переміщення вантажів через КПВВ.

На контрольному пункті  в’їзду-виїзду «Мар’їнка» прикордонники  спільно з представниками фіскальної служби зупинили для перевірки автомобіль  «Хюндай», який прямував до неконтрольованої території. В ході огляду  в багажнику транспортного засобу працівники контрольного пункту виявили сантехнічні товари, які були приховані під речами. Водієм виявився громадянин України. Вартість конфіскату склала понад 20 тисяч гривень.

Ще одного українця, який намагався переправити на неконтрольовану територію ветеринарні препарати зупинили на контрольному пункті  в’їзду-виїзду «Зайцеве». Під час перевірки автомобіля  «Audi», під сидінням водія та в багажному відділенні конструктивних особливостях транспортного засобу оглядовою групою були виявлені ветеринарні медичні препарати вартістю понад 40 тисяч гривень.

Автомобілі з вантажами передано встановленим порядком компетентним органам  для прийняття правового рішення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси