(ВІДЕО) На кордоні з Молдовою затримали правопорушників з тонною контрабандного спирту

НАЗАД
07 жовтня 2015 13:05

Сьогодні вранці військовослужбовці Держприкордонслужби у взаємодії зі співробітниками СБУ затримали порушника, який віз 800 літрів спирту.<

Сьогодні вранці військовослужбовці Держприкордонслужби у взаємодії зі співробітниками СБУ затримали порушника, який віз 800 літрів спирту.

Два автомобілі, що рухалися до лінії кордону – один з боку Молдови, а інший з України виявили прикордонники відділу «Павлівка» Котовського загону. Помітивши прикордонний наряд водії відразу змінили напрям руху та поїхали від кордону в зворотному напрямку.

На вимогу охоронців кордону зупинитися водій мікроавтобуса, який прямував вглиб України, проігнорував законні вимоги правоохоронців та здійснив спробу втечі. За кілька хвилин прикордонники, спільно з представниками СБУ, спробували знову зупинити порушника на перехресті польових доріг за допомогою засобу примусової зупинки «Кактус». Але водій знову вчинив непокору та намагався об’їхати перешкоду по полю. Лише попереджувальні постріли в повітря змусили втікача зупинитися. У ході огляду мікроавтобуса «Фольксваген» молдовської реєстрації в салоні виявлено близько 40 каністр зі спиртом загальним об’ємом 800 літрів. Документів на вантаж у 39-річного громадянина Молдови, власника мікроавтобуса, не було. Вартість затриманого спирту сягає майже 100 тисяч гривень.

Прикордонники проінформували відповідні структури, триває встановлення всіх обставин даного правопорушення.

Також цього ж дня, але вже на іншій ділянці кордону прикордонники Могилів-Подільського загону виявили ще 200 літрів спирту. Цього разу спирт знаходився в пластикових пляшках, які були запаковані у 4 мішках.

Згодом виявилося, що на суміжній стороні молдовські прикордонники виявили ще 5 мішків з пляшками зі спиртом та затримали громадянина Молдови, який ймовірно причетний до протиправної діяльності.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси