(ВІДЕО) На Херсонщині прикордонники приєдналися до заходів з патріотичного виховання молоді

НАЗАД
11 червня 2017 10:45

Співробітники Державної прикордонної служби України постійно приділяють вагому увагу патріотичному вихованню молоді та приймають активну участь у заходах з дітьми. З цією метою нещодавно прикордонники Херсонського загону завітали до учасників ІІ етапу дит

Співробітники Державної прикордонної служби України постійно приділяють вагому увагу патріотичному вихованню молоді та приймають активну участь у заходах з дітьми. З цією метою нещодавно прикордонники Херсонського загону завітали до учасників ІІ етапу дитячо-юнацької воєнно-патріотичної гри «Джура», в населеному пункті Красне Скадовського району.

 Військовослужбовці прикордонного відомства навчали дітей поводженню зі зброєю, розбиранню та збиранню автомата Калашникова, показали роботу мобільного тепловізійного комплексу та навички роботи розшукового собаки по затриманню порушника кордону. Також продемонстрували дії прикордонного наряду під час потрапляння у засідку з стрільбою та елементами тактичної медицини.

Юнаки та дівчата виявляли інтерес до служби та розпитували, чи можуть вони стати  прикордонниками, а охоронці кордону залюбки розповіли, що для цього потрібно.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси