(ВІДЕО) На Харківщині затримали партію контрабандних товарів на суму близько 1 мільйона гривень

НАЗАД
15 липня 2015 09:06

На виконання доручень Президента України наданих під час проведення наради за участю представників правоохоронних органів України у Львові 2 липня цього р

На виконання доручень Президента України наданих під час проведення наради за участю представників правоохоронних органів України у Львові 2 липня цього року на державному кордоні вживається комплекс заходів направлений на протидію протиправній діяльності. В цьому напрямку зосереджено зусилля всіх силових структур.

Зокрема, вчора спільною міжвідомчою групою з представників Харківського прикордонного загону та СБУ було затримано партію товарів народного споживання, яку невідомі намагались перемістити через державний кордон України поза визначених пунктів пропуску та без відповідних на те документів.

У ході реалізації отриманої інформації щодо можливих протиправних дій спільна правоохоронна група висунулась на напрямок українського населеного пункту Нескучне та російського Середа. Невдовзі за 5 метрів від лінії державного кордону нею було затримано дві автівки марки «УАЗ» без реєстраційних номерів, якими порушники намагались подолати інженерні загородження вздовж кордону. Вони були завантажені товарами народного. Побоюючись бути затриманими невідомі кинули свій крам з автівками та втекли на територію Росії. Наразі тривають оперативні заходи, направлені на встановлення осіб правопорушників.

Вилучений товар передано представникам податкової інспекції. Його попередня вартість складає близько 1 мільйонів гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси