(ВІДЕО) На Харківщині відкрився новий прикордонний підрозділ – прикордонна комендатура швидкого реагування

НАЗАД
06 липня 2015 16:08

4 липня цього року офіційно розпочав життя новий прикордонний підрозділ Харківського прикордонного загону - прикордонна комендатура швидкого реагування.  

4 липня цього року офіційно розпочав життя новий прикордонний підрозділ Харківського прикордонного загону - прикордонна комендатура швидкого реагування. Підрозділ створений відповідно наказу Адміністрації Державної прикордонної служби України. Його головним завданням є виконання спеціальних завдань з охорони державного кордону, в тому числі й щодо протидії терористичним проявам та диверсійно-розвідувальним групам.

Сьогодні в розпорядженні особового складу підрозділу вже є понад 50 одиниць бойової та спеціальної техніки, зокрема, для оперативного пересування персоналу та озброєння є вантажівки і мікроавтобуси, а спеціальні мобільні тепловізійні комплекси дозволяють вести спостереження на відстані до 3-х кілометрів і вдень, і вночі. Мобільності прикордонникам додають 40 нових броньованих позашляховиків Volkswagen Amarok -  незамінна машина для екіпажу розрахунку міномета, що прийшла на заміну застарілим «УАЗам».

Під час урочистого відкриття підрозділу керівник Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін вручив прикордонникам подарунки, необхідні для облаштування побуту підрозділу, та зазначив, що останнім часом значно поліпшилася матеріально-технічна база прикордонників і Харківська область допомагатиме  охоронцям кордону й надалі.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси