(ВІДЕО) На Харківщині прикордонники вилучили 23 вітчизняні та іноземні паспорти, 19 банківських карток і митну декларацію «ДНР»

НАЗАД
23 березня 2016 10:52

Прикордонники Харківського загону спільно з представниками СБУ та працівниками фіскальної служби виявили в пункті пропуску «Плетенівка» 23 паспортні документи та 19 банківських карток.&

Прикордонники Харківського загону спільно з представниками СБУ та працівниками фіскальної служби виявили в пункті пропуску «Плетенівка» 23 паспортні документи та 19 банківських карток. Інформацію про правопорушення здобули оперативні співробітники прикордонних підрозділів.

Паспортні документа громадян України, Таджикистану, Молдови, Сербії та інших країн, міграційні картки РФ, митну декларацію, що видана на непідконтрольній території в Донецькій області з мастичними печатками та 19 карток різних банківських установ намагався приховано вивезти до Росії громадянин України, житель Донецької області, в автомобілі «КІА».

В зв’язку з наявними оперативними даними щодо переміщення даним транспортним засобом документів, що можуть вказувати на причетність громадянина до фінансування НЗФ, автівку вивели з загального потоку для проведення поглибленого огляду. Зазначені документи та картки було виявлено міжвідомчою групою під капотом в конструктивних особливостях транспортного засобу та в особистих речах правопорушника. З його пояснень стало відомо, що дану «посилку» йому вручив невідомий та попросив доставити до м. Бєлгорода (РФ) за винагороду.

Виявлені під час огляду паспортні документи, банківські картки та інші  документи, що можуть вказувати на причетність громадянина до протиправної діяльності, пов’язаної з фінансуванням незаконних збройних формувань було передано співробітникам СБУ. Тривають слідчі дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси