(ВІДЕО) На Харківщині правоохоронці затримати осіб, які розшукувались за умисне вбивство

НАЗАД
18 грудня 2015 12:13

Сьогодні на кордоні з Російською Федерацією співробітники Національної поліції та Держприкордонслужби у результаті злагоджених дій  затримали осі

Сьогодні на кордоні з Російською Федерацією співробітники Національної поліції та Держприкордонслужби у результаті злагоджених дій  затримали осіб, які розшукувались за умисне вбивство.

Два громадянина України, 1991 та 1992 року народження, жителі Донецької області, намагались уникнути українського правосуддя, сховавшись  на території РФ. Правопорушників виявили в автомобільному пункті пропуску «Гоптівка», через який вони намагались покинути територію України як пасажири рейсового автобуса «Бердянськ - Москва».

Інформацію про можливе перетинання державного кордону вищевказаними особами отримали та передали прикордонникам Харківського загону співробітники управління карного розшуку ГУ Національної поліції в Харківській області. У ході оперативних заходів злочинців було виявлено та проінформовано представників спецпідрозділу «Сокіл», які вже знаходились в пункті пропуску. Вони й здійснили затримання правопорушників, не давши, таким чином, залишитись вбивцям без покарання. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси