(ВІДЕО) На Донеччині прикордонники спільно із ДФСУ вивили контрабанду тютюнових виробів на 2 мільйони гривень

НАЗАД
05 грудня 2015 13:08

Учора на ділянці відповідальності Донецького загону в рамках проведення обшуків направлених на боротьбу з незаконним обігом контрафактної продукції цигаро

Учора на ділянці відповідальності Донецького загону в рамках проведення обшуків направлених на боротьбу з незаконним обігом контрафактної продукції цигарок, прикордонники спільно з представниками підрозділу спецпризначеня "Фантом" та оперативного управління  ДФС у Донецькій області,  виявили понад 200 коробок з контрабандними тютюновими виробами.

Так, у місті Маріуполь прикордонники спільно з державною фіскальною службою у двох випадках виявили місця накопичення контрабанди тютюнових. У першому випадку у громадянки України під час здійснення обшуку виявлено 77 коробок з сигаретами без акцизного збору виробництва різних країн. У другому випадку у 50-річної жінки в двох гаражних приміщеннях виявлено 159 коробок цигарок з акцизним та без акцизного збору. Крім того, в особи правоохоронці виявили понад 22 тисячі доларів, близько 300 тисяч рублів та понад 500 тисяч гривень та звітну документацію з продажу цигарок, так звану «чорну бухгалтерію». 

У даний час проводяться слідчі дії. Наразі підготовлено матеріали справи про виявлення кримінального правопорушення передбаченого ст. 204 ККУ. Попередня сума оцінки виявленої контрафактної продукції складає близько 2 мільйони гривень.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси