(ВІДЕО) На Черкащині відкрили музей на честь генерал-майора Ігоря Момота

НАЗАД
26 вересня 2015 13:29

Учора на Черкащині в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №26 відбулося відкриття музею на честь героя-прикордонника, І.Ф. Момота, за участі його дружини Надії Момот, начальника Навчального центру Держпри

Учора на Черкащині в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №26 відбулося відкриття музею на честь героя-прикордонника, І.Ф. Момота, за участі його дружини Надії Момот, начальника Навчального центру Держприкордонслужби Дмитра Коцеруби, народного депутата України Ірини Геращенко, голови Черкаської обласної адміністрації Юрія Ткаченка та керівництва міста Черкаси.

Військова форма, численні медалі  та подяки – все це малий перелік того, що знаходиться в музеї відкритого на честь генерал-майора Ігоря Момота.  Більше 3 місяців колектив школи, яку  майже 30 років тому закінчив герой-прикордонник, та діти збирали особисті речі офіцера та фотокартки. На допомогу відгукнулись всі рідні та друзі.

Більше року тому генерал-майор Ігор Момот  виконуючи свій військовий обов’язок віддав найцінніше – життя. Він був справжнім командиром, батьком, сином, чоловіком та другом.

«Ми відбирали його шкільні моменти, відбирали його життя – це Афганістан, Оршанець, і звичайно АТО. На таких людях потрібно вчитися, на його патріотизмі та любові до нашої країни» – ділиться директор 26-ї школи Галина Титаренко.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси