(ВІДЕО) На Буковині, Закарпатті та Одещині в ході заходів недопущення переміщення товарів затримали сигарети та горілчані вироби

НАЗАД
28 квiтня 2016 11:44

В рамках посилення заходів по протидії незаконного переміщення товарів через кордон співробітники Держприкордонслужби у взаємодії з правоохоронними органами продовжують виявляти значні партії контрафактної

В рамках посилення заходів по протидії незаконного переміщення товарів через кордон співробітники Держприкордонслужби у взаємодії з правоохоронними органами продовжують виявляти значні партії контрафактної продукції та затримувати порушників, які намагаються її перемістити.

Так, учора ввечері міжвідомчою групою у складі офіцерів внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби, співробітників СБУ, Національної поліції та прокуратури, в ході санкціонованого обшуку приватного помешкання в н.п. Селятин Чернівецької області, що поблизу кордону, було виявлено та вилучено 25 ящиків сигарет.

А в Тячівському районі Закарпатської області військовослужбовці Мукачівського загону виявили під час патрулювання неподалік річки Тиса порушника з 5 пакунками тютюну. Невідомий побачивши охоронців кордону відразу залишив цигарки та втік. Однак, у результаті оперативного обміну інформацією із взаємодіючими органами та злагоджених дій співробітників Держприкордонслужби та Національної поліції, чоловіка у гідрокостюмі, було затримано.  Ще двічі виявляли сигарети учора ввечері прикордонники цього ж  загону  поблизу кордону, неподалік н. п. Ділове. Спочатку охоронці кордону знайшли сховок із 2 пакунками сигарет, а згодом виявили ще 6 ящиків з тютюновою продукцією.

Тривають заходи по недопущенню переміщення підакцизних товарів  і на Одещині. Учора ввечері прикордонники Котовського загону за кілька метрів від держкордону затримали автомобіль «Ніссан Патрол» молдовської реєстрації, який перетнув кордон із Молдови. Автівкою наш співвітчизник намагався перемістити коньяк молдовського виробництва у кількості 190 пляшок. Товар на суму понад 13 тисяч гривень передано представникам ДФС.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси