(ВІДЕО) На Буковині контрабандисти втікаючи від прикордонників покинули 27 ящиків сигарет та коня, яким переправляли тютюн

НАЗАД
22 червня 2016 15:07

Активні заходи протидії контрабандній діяльності проводять прикордонники Чернівецького загону спільно з військовослужбовцями одного з мобільних прикордонн

Активні заходи протидії контрабандній діяльності проводять прикордонники Чернівецького загону спільно з військовослужбовцями одного з мобільних прикордонних загонів, які прибули для посилення охорони державного кордону на Буковину. 

Так, учора в ході патрулювання прикордонники відділу «Красноїльськ»  помітили  кількох невідомих з пакунками, які йшли через  ліс у напрямку кордону. Особи, побачивши прикордонників, намагалися втекти. В 16 ящиках сигарет, які вони втікаючи викидали по дорозі, було 8 тисяч пачок курива. Переслідуючи порушників,  прикордонникам довелось здійснити 2 постріли вгору. Одного з втікачів охоронці кордону наздогнали та затримали, він виявися місцевим жителем. На даний момент тривають заходи пошуку інших його спільників. На громадянина України складено протоколи за ст. 202, 204-1 КУпАП, справу скеровано до суду.

Крім того, учора на цьому ж напрямку військовослужбовці мобільного прикордонного загону виявили особу, яка горами переводила коня з вантажем 11 пакунків. При спробі затримати порушника, особа здійснила втечу в тил України.  Зараз проводяться його пошуки.  Всього правоохоронці нарахували 5 460 пачок покинутих ним сигарет.

Прикордонними нарядами перевірено вказаний напрямок, ознак порушення кордону не виявлено.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси