(ВІДЕО) На Буковині викрито місце, де накопичувалися тютюнові вироби

НАЗАД
17 травня 2017 10:09

На Буковині продовжуються заходи по недопущенню переміщення товарів через кордон в рамках проведення спільної спеціальної операції «Кордон-2017».

На Буковині продовжуються заходи по недопущенню переміщення товарів через кордон в рамках проведення спільної спеціальної операції «Кордон-2017». Робота у цьому напрямку проходить комлексно, як усіма можливими силами прикордонного відомства, так і у взаємодії з іншими правоохоронними органами.

Так, у ході реалізації інформації співробітників оперативних підрозділів Західного регіонального управління прикордонного відомства, прикордонниками Чернівецького загону спільно з представниками СБУ  було викрито місце накопичення сигарет на околиці села Багринівка Глибоцького району. Воно було облаштоване в приватному помешканні громадянина України на відстані близько 1 км від лінії кордону. Всього під час обшуку, який проводився за наявності дозволу та за попередньою згодою власника даного приміщення, виявлено майже 20 ящиків тютюнових виробів без акцизних марок.

Наразі правоохоронцями вивчаються всі обставини правопорушення.  По даному факту поінформовано представників ДФС.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси