(ВІДЕО) На 2 мільйони гривень підакцизних товарів виявили правоохоронці на Одещині

НАЗАД
21 березня 2016 12:35

Співробітники оперативно-розшукових підрозділів Південного регіонального управління Держприкордонслужби у тісній взаємодії з представниками інших правоохоронних органів продовжують здійснювати активні заходи з протидії контрабандним проявам та ліквідації каналів постачання підакцизної продукції в тилові райони України.

Так, учора спільна міжвідомча група у складі співробітників Держприкордонслужби, СБУ та ДФС в Одеській області виявила у домоволодінні мешканця с. Цебрикове Великомихайлівського району понад 5000 літрів спирту. Алкогольна продукція була розфасованого у різні ємності.

У ході подальшої реалізації інформації про незаконне переміщення товарів  сьогодні вночі, у цьому ж населеному пункті, спільна група зупинила мікроавтобус «Івеко», під керуванням громадянина України. Автівка була завантажена 800 літрами спирту, розфасованим у чотири 200-літрові бочки. Власник автівки планував перемістити контрафактну продукцію до Червонознам’янки.

І вже о третій годині ночі в с. Червонознам’янка Іванівського району правоохоронці затримали мікроавтобус «Мерседес», яким керував громадянин РФ. До населеного пункту він прибув з с. Цебрикове. При огляді, в багажному відділенні автівки було виявлено понад 52 тисячі пачок цигарок  «Swisse» без марок акцизного збору України.

Контрафактна продукція та транспортні засоби вилучені представниками фіскальної служби. Сума оцінки вилученого склала майже 2 мільйони гривень. Тривають слідчі дії в рамках провадження з кваліфікацією ч.1. ст. 204 ККУ.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси