(ВІДЕО) На Харківщині правоохоронці викрили канал нелегальної міграції

НАЗАД
21 березня 2016 14:32

Співробітники оперативних підрозділів Державної прикордонної служби України у тісній взаємодії із представниками Національної поліції виявили та дискредит

Співробітники оперативних підрозділів Державної прикордонної служби України у тісній взаємодії із представниками Національної поліції виявили та дискредитували канал незаконного переправлення осіб через державний кордон у Харківській області. Переміщення мігрантів здійснювали громадяни України, один з яких за попередньою змовою з невстановленими мешканцями Харківської області організував та особисто керував злочинними діями.

Так, 19 березня у ході проведених спільних оперативно-розшукових заходів в помешканні організатора каналу військовослужбовці Харківського прикордонного загону спільно з представниками Національної поліції затримали двох громадян В'єтнаму, які перетнули державний кордон в обхід встановлених пунктів пропуску. Також правоохоронці затримали й самого організатора та його посібника в незаконному переправленні осіб через державний кордон України.

Громадяни В’єтнаму були затримані в адміністративному порядку за порушення державного кордону України. Двом затриманим громадянам України інкримінується скоєння правопорушення, передбаченого статтею 332 ККУ «Організація незаконного переправлення осіб через державний кордон України», яке в даному випадку карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Заходи, направлені на встановлення та затримання решти причетних до організації каналу незаконної міграції, тривають.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси