(ВІДЕО) Майже 4,5 кілограми «травички» двоє українців намагались пронести на собі через кордон

НАЗАД
28 листопада 2017 10:32

Правопорушників зупинили учора ввечері в пункті пропуску «Гоптівка». На початку прикордонно-митного контролю двох 18-річних громадян України, які йшли пішки до Російської Федерації, відбулось спрацювання службового собаки, натренованого на пошук наркотичн

Майже 4,5 кілограми «травички» намагались пронести на собі через українсько-російський кордон два громадянина України. 

Правопорушників зупинили учора ввечері в пункті пропуску «Гоптівка». На початку прикордонно-митного контролю двох 18-річних громадян України, які йшли пішки до Російської Федерації, відбулось спрацювання службового собаки, натренованого на пошук наркотичної речовини. Для подальшого особистого огляду молодиків було запрошено до службового приміщення.

 Під час перевірки з’ясувалося, що молоді хлопці несли на своєму тілі поліетиленові пакунки, закріпивши спортивними поясами. Розпакувавши їх, правоохоронці виявили речовину сіро-зеленого кольору рослинного походження, найвірогідніше – марихуану, загальною вагою близько 4,5 кілограми. 

Вже під час проведення подальших перевірочних заходів співробітникам Харківського прикордонного загону стало відомо, що перенести пакунки до Росії молодики погодились за грошову винагороду на прохання знайомого.

Після складання необхідних процесуальних документів правопорушників і вилучену наркотичну речовину було передано представникам СБУ.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси