(ВІДЕО) Майже 130 ящиків контрабандних сигарет порушники намагалися зухвало переправити з Молдови в Україну

НАЗАД
26 липня 2016 10:34

На Одещині співробітники Держприкордонслужби України спільно з СБУ та фіскальною службою в рамках проведення оперативних заходів зупинили та затримали зухвалих контрабандистів. Вони намагалися переправити в Молдови в Україну значну партію тютюнових виробі

На Одещині співробітники Держприкордонслужби України спільно з СБУ та фіскальною службою в рамках проведення оперативних заходів зупинили та затримали зухвалих контрабандистів. Вони намагалися переправити в Молдови в Україну значну партію тютюнових виробів.

Про наміри порушників завчасно довідалися оперативники прикордонного відомства. Для припинення правопорушення прикордонниками з залученням мобільних та оперативних підрозділів був спланований комплекс заходів для прикриття основних маршрутів руху, а також виставлено додаткові прикордонні наряди. Близько 6 години ранку правоохоронці виявили мікроавтобус «Івеко», який на великій швидкості прямував в бік населеного пункту Любомирка. Водій помітивши прикордонний наряд намагався утекти, але внаслідок рішучих дій охоронців рубежу транспортний засіб був зупинений.  

Під час перевірки в автівці  було виявлено 129 ящиків з контрафактними сигаретами. Власником виявився громадянин України. Наразі проводяться подальші перевірочні заходи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси