(ВІДЕО) Майже 30 тисяч пачок сигарет у результаті співпраці правоохоронців виявлено на Буковині, Закарпатті та Вінниччині

НАЗАД
09 лютого 2016 15:31

Декільком спробам переміщення підакцизних товарів запобігли минулої доби прикордонники спільно з взаємодіючими органами на ділянках відповідальності Черні

Декільком спробам переміщення підакцизних  товарів запобігли минулої доби прикордонники спільно з взаємодіючими органами на ділянках відповідальності Чернівецького, Мукачівського та Могилів-Подільського прикордонних загонів.

У двох випадках на Буковині було вилучено майже 40 ящиків сигарет та затримано одну особу, яка намагалась переправити контрабандні сигарети до сусідньої Румунії. Зокрема, в рамках протидії контрабанді тютюнових виробів прикордонники Чернівецького загону та співробітники СБУ на ділянці відділу «Красноїльськ» викрили замаскований сховок з куривом. Облаштувавши тайник у лісовій смузі, контрабандисти сподівалися в подальшому переправити сигарети через кордон. Всього у сховку правоохоронці виявили майже 15 тисяч пачок сигарет «Ротманс» та «Марбле».

Також учора ввечері на ділянці відділу «Селятин» прикордонники Чернівецького загону виявили та затримали 37-річного буковинця із 8 ящиками сигарет, запакованих та підготовлених для незаконної переправи до Румунії. Після проведення відповідних заходів вилучені 4 тисячі пачок сигарет будуть передані представникам ДФС у Чернівецькій області. Затриманий порушник понесе покарання відповідно до чинного законодавства.

Крім того, сьогодні вночі прикордонники Мукачівського загону та працівники митниці в пункті пропуску «Лужанка» завадили спробі громадянина Угорщини перевезти через кордон майже 8 тисяч пачок контрабандного курива. Товар 29-річний угорець запакував у бокових порожнинах та спеціально обладнаному подвійному днищі легкового автомобіля «Опель».   

А прикордонники Могилів-Подільського загону виявили 2 тисячі пачок сигарет на ділянці відповідальності відділу «Лядова». Про можливе незаконне транспортування тютюну рейсовим автобусом «Могилів-Подільський-Хмельницький» прикордонники дізналися напередодні. Зупинивши транспортний засіб для перевірки, прикордонники виявили у багажному відділенні автобуса 9 картонних ящиків сигарет молдовського виробництва «ЖОК» та «Мілітарі» без акцизів марок. Як пояснив водій автобуса, вказані коробки невідомі особи попросили його перевезти до м. Хмельницький як передачу. Після відповідного документального оформлення, виявлений товар на суму близько 17 тисяч гривень було вилучено. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси