(ВІДЕО) Курсанти академії Держприкордонслужби взяли участь у першій репетиції до урочистого параду на Хрещатику у День Незалежності

НАЗАД
01 серпня 2017 15:56

Сьогодні у Києві на території Київського авіаційного заводу «Авіант» за участі всіх силових структур, від яких призначені парадні розрахунки, відбулася перша репетиція урочистого параду, який відбудеться на Хрещатику у День Незалежності нашої країни - 24

Сьогодні у Києві на території Київського авіаційного заводу «Авіант» за участі всіх силових структур, від яких призначені парадні розрахунки, відбулася перша репетиція урочистого параду, який відбудеться на Хрещатику у День Незалежності нашої країни - 24 серпня.

У репетиції до параду також взяли участь курсанти Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького. Зокрема головною вулицею столиці пройти готуються два парадних розрахунки прикордонного відомства загальною кількістю 280 курсантів.  

Варто зазначити, що підготовка до параду проходить у три етапи. На першому етапі курсанти пройшли одиночну стройову підготовку в академії, на другому етапі – також в академії, була відпрацьована стройова злагодженість парадних батальйонів і на третьому –  злагодженість  та підготовка всього параду проходить нині. 

Ректор академії генерал-майор Олег Шинкарук, який також взяв участь у репетиції, зазначив: «Що особливістю підготовки до параду цього року є те, що залучаються курсанти молодших - 2-го та 3-го курсів, аби забезпечити наступність поколінь. А усі курсанти вмотивовані, адже, щоб потрапити на парад, вони пройшли конкурсний відбір, тобто до участі у параді були відібрані кращі у навчанні та у військовій дисципліні».

Також очільник академії висловив сподівання, що парадні розрахунки Держприкордонслужби будуть кращими і на головному параді країни.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси