(ВІДЕО) Для посилення підрозділів кордону на сході України направлено ще 27 сучасних автомобілів

НАЗАД
21 жовтня 2015 09:48

Чергова колона автомобільної техніки, яка посилить підрозділи кордону на сході України, виїхала з території Окремої комендатури охорони та забезпечення Держприкордонслужби, що в Києві. До органів охорони к

Чергова колона автомобільної техніки, яка посилить підрозділи кордону на сході України, виїхала з території Окремої комендатури охорони та забезпечення Держприкордонслужби, що в Києві.

До органів охорони кордону вирушили ще 27 автівок, серед яких мікроавтобуси «Ford», важка техніка для проведення інженерних робіт, а також броньовані позашляховики «Козак». Зазначену техніку прикордонне відомство отримало в рамках проекту міжнародно-технічної допомоги, а також закупило за бюджетні кошти.

Варто зазначити, що Державна прикордонна служба України постійно здійснює переоснащення та оновлення застарілої техніки сучасними зразками. Так, наприклад 39 патрульних автомобілів підвищеної прохідності «Volkswagen Amarok», які були направлені тиждень тому на західну ділянку, вже використовуються в охороні державного кордону.

Як вже зазначалося, протягом останнього часу для посилення держрубежу загалом направлено понад 500 технічних засобів, які були отримані за рахунок закупівлі за бюджетні кошти, а також в рамках реалізації проектів міжнародної технічної допомоги.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси