(ВІДЕО) Держприкордонслужба спільно з СБУ викрила схему, за якою в Україну замість плівки ПВХ завозили парфуми брендових марок

НАЗАД
01 березня 2016 13:00

Державна прикордонна служба України викрила схему незаконного переміщення товарів в Україну через Одеський порт. Під виглядом плівки ПВХ, на яку, до речі, діють найнижчі ставки мита, ділки везли вантаж пар

Державна прикордонна служба України викрила схему незаконного переміщення товарів в Україну через Одеський порт. Під виглядом плівки ПВХ, на яку, до речі, діють найнижчі ставки мита, ділки везли вантаж парфумерної продукції відомих світових брендів.

Завадити незаконним оборудкам вдалося завдяки оперативній інформації, яку здобули співробітники оперативно-розшукового підрозділу Держприкордонслужби. Зокрема прикордонникам стало відомо, що ділки під час оформлення товарів надають документацію з відомостями про асортимент та вартість, що не відповідають дійсності.

Аби не допустити протиправних дій, прикордонники повідомили співробітників СБУ про прибуття контейнеру до Одеського морського торгівельного порту. Вчора спільна міжвідомча група здійснила його перевірку. За документами в контейнері перевозили 24 тонни «плівки ПВХ». Проте насправді він був завантажений парфумерною продукцією брендових торгових марок, таких як «Lacoste», «Chloe», «Paco Rabanne», «Yves Saint Laurent», «Ricci».

Попередня сума оцінки контрабандного вантажу складає приблизно 14 мільйонів гривень. Тривають слідчі дії. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси