(ВІДЕО) Держприкордонслужба ініціювала низку міжвідомчих нарад для забезпечення ритмічної роботи пунктів пропуску

НАЗАД
18 червня 2016 11:53

У пунктах пропуску «Шегині» та «Краковець» Мостиського прикордонного загону, що на кордоні з Польщею, за ініціатив

У пунктах пропуску «Шегині» та «Краковець» Мостиського прикордонного загону, що на кордоні з Польщею, за ініціативи Держприкордонслужби відбулися розширені міжвідомчі наради. Їх було організовано з метою пошуку рішень щодо забезпечення ритмічної роботи пунктів пропуску, оптимізації прикордонно-митних процедур та усунення передумов до протиправної діяльності і випадків шахрайства стосовно громадян, що перетинають кордон.

Наради пройшли за участі представників Адміністрації Держприкордонслужби, Національної поліції Львівської області, патрульної поліції міста Львів, митниці, районних державних адміністрацій, Служби автомобільних доріг, Львівоблавтодору, місцевих сільських голів та громадських організацій.

В ході зустрічей учасники обговорили існуючу проблематику на кордоні та запропонували до розгляду ряд ініціатив, зокрема дооблаштування існуючої дорожньої інфраструктури перед пунктом пропуску «Краковець», запровадження видачі нарядами в сервісній зоні перед пунктами пропуску контрольних талонів для здійснення моніторингу часового проходження черги водіями легкових транспортних засобів, спільне патрулювання прикордонників із нарядами патрульної поліції з метою підтримання громадського порядку та прикордонного режиму.

Крім того керівництвом області запропоновано до розгляду питання щодо винесення черги перед пунктом пропуску «Шегині» за межі села та обладнання тимчасового контрольного посту на якому спільно з патрульною поліцією організувати почергове направлення транспортних засобів до пункту пропуску за контрольними талонами. Це дозволить вирішити питання постійних заторів у селі та відповідних незручностей для його мешканців, а також суттєво вплине на попередження корупційних проявів та шахрайства. Окрім того розглянуто ряд інших супутніх питань направлених на облаштування належної сервісної зони, санітарних місць та системи завчасного інформування подорожуючих.

Державна прикордонна служба Україна  продовжує заходи щодо забезпечення ритмічності роботи міжнародних пунктів пропуску на українсько-польському кордоні, належного та своєчасного реагування на виникнення черг та створення комфортних умов для перетинання кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси