(ВІДЕО) Держприкордонслужба очікує на «Нові обличчя» в реформовані підрозділи кордону

НАЗАД
21 лютого 2018 13:17

Державна прикордонна служба України шукає молодих та амбітних людей, які бажають проходити службу в реформованих підрозділах на державному кордоні.

Державна прикордонна служба України шукає молодих та амбітних людей, які бажають проходити службу в реформованих підрозділах на державному кордоні. Зокрема, 1 лютого стартував конкурс в рамках проекту «Нове обличчя кордону».

Ознайомитися з деталями та подати заявку можна за посиланням https://newface.dpsu.gov.ua/.

Кожен, хто пройде відбір, гарантовано отримає стабільну та престижну роботу, гідний рівень грошового забезпечення – від 9 тисяч гривень, гарантований соціальний захист, професійну підготовку за міжнародними стандартами і перспективу кар’єрного зростання.

Нині набір проводиться в прикордонні підрозділи «Львів-аеропорт» і «Рава-Руська», що на Львівщині, та Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ». На сьогоднішній день заявку вже подали 350 кандидатів.

Невдовзі відкриється набір і в інші прикордонні підрозділи на кордоні з Польщею, а також в аеропортах «Одеса», «Харків», «Дніпро» та інші. Інформація буде відображена на сторінці проекту.

Для об’єктивності та прозорості проект проходить за підтримки Посольства США в Україні та Міжнародної організації з міграції, експерти яких є постійними спостерігачами за підготовкою і перебігом конкурсу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси