(ВІДЕО) Cпівробітники Держприкордонслужби спільно з ДФС та СБУ проводять спеціальні заходи по недопущенню переміщення палива через кордон

НАЗАД
28 березня 2016 10:03

Прикордонники Луганського загону спільно з представниками ДФС та СБУ продовжують проводити заходи з перевірки місцевості у прикордонні Луганської області щодо можливого використання окремих ділянок для нез

Прикордонники Луганського загону спільно з представниками ДФС та СБУ продовжують проводити заходи з перевірки місцевості у прикордонні Луганської області щодо можливого використання окремих ділянок для незаконного перекачування та накопичення паливо-мастильних матеріалів  з території РФ на територію України.

Сьогодні в рамках проведення спеціальних заходів щодо недопущення незаконного переміщення палива через державний кордон в районі населеного пункту Мілове на відстані 300 метрів від лінії кордону виявлено трубопровід діаметром 80 мм, прокладений на глибині понад 2 метри способом горизонтального буріння. Його вдалося віднайти за допомогою георадару.

Одночасно з підтвердженням отриманої інформації  розпочато перевірку ще двох ділянок в населеному пункті Мілове та в селищі Великоцьк Луганської області, що знаходяться у користуванні одного з фермерських господарств, власником якого є громадянин України.

В ході огляду території земельної ділянки в смт Мілове,  в одній із ємкостей виявлено понад 10 тонн дизельного пального, в іншій - біля 5 тонн дизельного пального. Зазначена територія використовувалась як база перекачування.

В подальшому, в ході перевірки прилеглої до земельної ділянки території, було виявлено залиту водою яму з характерним запахом дизельного пального. За наявною інформацією, тут також знаходиться трубопровід, що використовувався для перекачування пального.

Як з’ясувалося, схема перекачування була  наступною: за допомогою помпи вода викачувалась з ями, до трубопроводу приєднувалась переносна труба та здійснювалась незаконна перекачка пального.  Після перекачування пального трубопровід закупорювався, а яму знову заливали водою.

 На земельній ділянці в селищі Великоцьк Луганської області також виявлено ємкість, в якій знаходилось близько 10 тонн дизельного пального.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси