(ВІДЕО) Четверо українців намагалися переправити у Росію товари подвійного призначення

НАЗАД
23 листопада 2015 13:14

Учора в ході спільних оперативних дій співробітники Харківського прикордонного загону разом з представниками УСБУ в Харківській області затримали 4 громадян України, які намагалися незаконно перемістити до

Учора в ході спільних оперативних дій співробітники Харківського прикордонного загону разом з представниками УСБУ в Харківській області затримали 4 громадян України, які намагалися незаконно перемістити до РФ товари подвійного призначення.

Близько 22.00 під час проведення спільних оперативно-розшукових заходів, перевіряючи завчасно отриману інформацію, в місцевому пункті пропуску «Журавлівка»,  правоохоронці здійснили огляд багажу та особистих речей у 4 жителів Харківщини.

У результаті огляду під верхнім одягом громадян та в особистих речах  правоохоронці виявили товари подвійного використання, серед яких були комплектуючі до шифрувальної техніки та технічна документація. Дана група товарів підлягає обов’язковому державному експортному контролю.

За словами затриманих, ці товари їх попросив перемістити з міста Харків до міста Бєлгород (РФ) невідомий громадянин, пообіцявши за це грошову винагороду.

Наразі знайдені товари передані співробітникам ДФС України. Тривають подальші заходи перевірки.

 

 

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси