(ВІДЕО) Через затримання автомобілів з контрабандою прикордонникам Сумського загону порушники погрожували фізичною розправою

НАЗАД
16 жовтня 2015 10:12

ід час надання документів до Краснопільського районного суду до представника Державної прикордонної служби України підійшов однин з затриманих та почав ви

Як уже повідомлялося, учора у ході реалізації отриманої інформації про можливу протиправну діяльність на ділянці відділу «Славгород», військовослужбовці мобільного прикордонного підрозділу на ділянці Сумського загону затримали три автомобілі «УАЗ» з вантажем сирної продукції. Близько 2 тонн товару намагалися незаконним шляхом перемістити до Російської Федерації мешканці прикордоння 54, 53 та 40-річного віку. По даному факту прикордонники склали відповідні документи та передали їх до суду. 

Однак учора під час надання документів до Краснопільського районного суду до представника Державної прикордонної служби України підійшов однин з затриманих та почав висловлювати погрози фізичною розправою та пошкодження майна йому та членам родини. По даному факту поінформовано співробітників внутрішньої безпеки Сумського прикордонного загону та взаємодіючі органи МВС та СБУ.

Звертаємо увагу, що по всім подібним випадкам прикордонне відомство проводитиме перевірки та захищатиме права своїх військовослужбовців, які сумлінно охороняють інтереси нашої держави. Порушники, які вдаються до погроз військовослужбовцям, не залишаться поза увагою співробітників правоохоронних органів і будуть притягуватися до відповідальності згідно з чинним законодавством.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси