(ВІДЕО) Через Західний Буг на Волині прикордонники завадили контрабанді 20 тисяч пачок сигарет

НАЗАД
30 квiтня 2016 10:42

Групу громадян, які намагались переправити до Республіки Польща 40 коробів з сигаретами, затримали прикордонники відділу «Грабове» Луцького загону. Затримання порушників відбулося в рам

Групу громадян, які намагались переправити до Республіки Польща 40 коробів з сигаретами, затримали прикордонники відділу «Грабове» Луцького загону. Затримання порушників відбулося в рамках активної фази спеціальної операції «Кордон-2016», що нині триває на державному кордоні. Відмітимо, що у ході даних заходів відбувається тісна взаємодія прикордонників України та суміжних держав.

Так, вчора під час оперативного обміну інформацією між польським прикордонним підрозділом та співробітниками Луцького прикордонного загону було викрито підготовку до незаконного переміщення товарів в Польщу через Західний Буг за допомогою човна. На місце порушення відразу виїхали групи реагування. При наближенні прикордонників з української сторони, «ділки» спробували знищити речові докази своєї протиправної діяльності підпаливши товар. Однак це їм не вдалося. Всього у ході реагування було затримано шість мешканців прикордонного міста Любомль та 40 коробів з сигаретами «Минск», «NZ», «Lifa» без акцизних марок.  

Наразі триває активний пошук організаторів цієї протиправної оборудки та всіх причетних до даного правопорушення осіб. Зазначимо, що прикордонники Луцького загону неодноразово фіксували спроби переправників сигарет знищити куриво шляхом підпалу на місці їх виявлення та затримання. 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси