(ВІДЕО) Біля кордону з Росією прикордонники виявили автомобіль зі смородиною, малиною та агрусом

НАЗАД
11 липня 2017 09:19

На Сумщині прикордонники продовжують вживати системні заходи, направлені на протидію протиправній діяльності на державному кордоні України.

На Сумщині прикордонники продовжують вживати системні заходи, направлені на протидію протиправній діяльності на державному кордоні України.

Учора в Краснопільському районі військовослужбовці оперативної протитанкової прикордонної застави в рамках проведення спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2017» запобігли спробі незаконного переміщення через українсько-російський кордон значної партії вантажу ягід.

У ході несення служби неподалік населеного пункту Степок прикордонний наряд за кілька метрів від кордону виявив автомобіль марки «УАЗ» без номерних знаків та без власника.

Оглянувши транспортний засіб, охоронці кордону виявили в ньому ящики з ягодами малини, смородини чорної, аґрусу та ожини. Скоріш за все, правопорушники мали намір незаконно перемістити даний товар на територію Росії.

Наразі транспортний засіб разом з вантажем ягід, загальна вага яких склала понад 350 кілограмів, встановленим порядком переданий працівникам фіскальної служби. Охоронці кордону здійснюють відповідні заходи щодо встановлення кола осіб, можливо, причетних до вказаної протиправної діяльності.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси