(ВІДЕО) Більше 5 кілограмів бурштину затримали на українсько-польському кордоні

НАЗАД
21 жовтня 2015 12:22

Прикордонники Луцького та Львівського загонів завадили незаконним спробам перевезти через державний рубіж партії контрабандного бурштину. Виявили сонячне каміння в пунктах пропуску «Ягодин&ra

Прикордонники Луцького та Львівського загонів завадили незаконним спробам перевезти через державний рубіж партії контрабандного бурштину. Виявили сонячне каміння в пунктах пропуску «Ягодин» та «Устилуг».

Так, на Волині громадянин України виїжджав в Польщу автомобілем «Хюндай». Під час оформлення та огляду автівки співробітники Держприкордонслужби та працівники митниці знайшли 3,7 кілограма бурштину. Він знаходився в салоні та багажному відділенні транспортного засобу.

Іншу партію каміння виявили на Львівщині. В пункт пропуску прибув легковий автомобіль «Фольксваген» під керуванням українця. У інспекторів прикордонної служби виникла підозра, що в автівці можуть бути товари, заборонені для вивозу з територію нашої держави. Під час поглибленого спільно з митниками огляду легковика, в лівій панелі багажного відділення та в вогнегаснику було знайдено необроблене каміння жовто-коричневого кольору різної форми та розмірів. Загальна вага знайденого бурштину сягнула 1,4 кілограма. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси