(ВІДЕО) Більше 200 осіб вже подали заявки в рамках «Нового обличчя кордону»

НАЗАД
08 лютого 2018 10:04

Більше 200 осіб подали заявки на участь у конкурсі «Нове обличчя кордону».

Більше 200 осіб подали заявки на участь у конкурсі «Нове обличчя кордону». Відмітимо, що в рамках проекту Держприкордонслужба запрошує молодих, амбітних та вмотивованих людей, які бажають проходити службу в реформованих підрозділах відомства і спроможні стати новою формацією прикордонників та обличчям кордону.

Поточний набір проводиться в прикордонні підрозділи «Львів-аеропорт» і «Рава-Руська», що на Львівщині, та Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ». Заявки приймаються з 1.02.18 по 30.04.18. Заповнити анкету та ознайомитися з деталями можна за посиланням https://newface.dpsu.gov.ua/

Конкурс проводиться як серед цивільної молоді – на посади сержантського складу, так і серед військовослужбовців Державної прикордонної служби України – на посади сержантського та офіцерського складу.

Кожен, хто пройде відбір, гарантовано отримає стабільну та престижну роботу, гідний рівень грошового забезпечення – від 9 тисяч гривень, соціальний захист, якісне медичне обслуговування, професійну підготовку за міжнародними стандартами і перспективу кар’єрного зростання.

Для об’єктивності та прозорості проект проходить за підтримки Посольства США в Україні та Міжнародної організації з міграції. Їх експерти всіляко допомагають впроваджувати кращі світові норми відбору та навчання персоналу, а також є постійними спостерігачами за підготовкою і перебігом конкурсу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси