(ВІДЕО) Біля кордону з Росією прикордонники затримали автомобіль з 800 кілограмами сиру

НАЗАД
15 червня 2016 12:40

Прикордонники Сумського загону в рамках спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2016» суттєво посилили заходи, направлені на протидію незаконній діяльності на державному корд

Прикордонники Сумського загону в рамках спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2016» суттєво посилили заходи, направлені на протидію незаконній діяльності на державному кордоні.

Сьогодні вранці у Великописарівському районі прикордонники відділу «Велика Писарівка», в ході реалізації отриманої інформації про можливу протиправну діяльність, затримали автомобіль «ЗАЗ», вщерть завантажений сирною продукцією.

Автомобіль ЗАЗ «Запорожець» під керуванням громадянина України прикордонники зупинили в безпосередній близькості від українсько-російського державного кордону на напрямку між українським населеним пунктом Дмитрівка та російським Понури.

Під час огляду автівки вартові кордону виявили в ньому вантаж сирної продукції загальною вагою близько 800 кілограмів, яку чоловік мав на меті незаконно перемістити на територію сусідньої Росії.

Наразі транспортний засіб разом з вантажем доставлено до прикордонного підрозділу, його встановленим порядком буде передано працівникам фіскальної служби. За спробу незаконного перетинання державного кордону України 29-річному жителю прикордоння доведеться відповідати у суді.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси