(ВІДЕО) Біля кодону з Молдовою та Росією правоохоронці затримали 4 партії спирту

НАЗАД
10 липня 2015 12:12

Мікроавтобус «Хюндай» зупинили сьогодні вранці прикордонники відділу «Тимкове» Котовського загону за 5 кілометрів від кордону з Молдовою.   

Мікроавтобус «Хюндай» зупинили сьогодні вранці прикордонники відділу «Тимкове» Котовського загону за 5 кілометрів від кордону з Молдовою. В автомобілі громадянин України, який їхав за кермом іномарки, віз каністри з тисячею літрів спирту.

Також учора прикордонники цього загону відділу «Кодима» спільно з військовослужбовцями Національної гвардії  неподалік населеного пункту  Олексіївка затримали на гарячому чоловіка, який спинившись за кілька метрів від держурубежу, завантажував каністри зі спиртом в автомобіль. Шість каністр зі 160 літрами спирту передано представникам ДФС.

А у Вінницькій області прикордонники Могилів-Подільського загону спільно зі співробітниками СБУ затримали на березі річки Дністер українця з 16 каністрами, в яких було 560 літрів спирту.

Крім того на Сумщині, неподалік кордону, прикордонний наряд виявив серед кущів на березі річки Сейм 96  п`ятилітових пластикових ємностей зі спиртом. Загальний об’єм виявленої рідини склав 480 літрів.

 

 

  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси