(ВІДЕО) Безпілотні авіаційні комплекси допоможуть прикордонникам підвищити якість охорони державного кордону

НАЗАД
22 квiтня 2015 08:55

У Навчальному центрі Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота спеціалісти із ТОВ «Аквасервіс» та офіцер

У Навчальному центрі Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота спеціалісти із ТОВ «Аквасервіс» та офіцери управління авіації АДПСУ навчали бійців керувати безпілотними літальними апаратами.

«Це будуть постійно діючі курси. Ми маємо програму розвитку системи повітряного моніторингу з використанням безпілотних літальних апаратів. Ця програма передбачає закупівлю достатньої кількості літальних апаратів. Тому потреба в цих курсах не зникне і буде постійною», - розповідає підполковник Юрій Паршуков старший офіцер з експлуатації радіоелектронного устаткування -інспектор інженерно-авіаційного відділу.

З цією метою у Навчальному центрі вже створено клас для підготовки операторів. Представники ТОВ «Аквасервіс» допомогу прикордонникам у налагодженні навчального процесу надаватимуть безкоштовно.

З 20 по 29 квітня перша група військовослужбовців структурних підрозділів органів охорони державного кордону з усіх регіонів України пройде системний курс підготовки. Адже безпілотні авіаційні комплекси - це обладнання досить сучасне і потребує якісної підготовки операторів (пілотів) – спеціалістів з експлуатації та технічного обслуговування безпілотних авіаційних комплексів (БАК). За допомогою цих комплексів суттєво підвищиться якість моніторингу та охорони державного кордону.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси