(ВІДЕО) 5 громадян Афганістану пробиралися через український кордон в Угорщину

НАЗАД
11 лютого 2016 11:55

Вчора на Закарпатті майже опівночі прикордонники Мукачівського загону виявили групу невідомих осіб. Їх помітили на ділянці відділу «Велика Палад

Вчора на Закарпатті майже опівночі прикордонники Мукачівського загону виявили групу невідомих осіб. Їх помітили на ділянці відділу «Велика Паладь» за допомогою технічних засобів, які використовуються в охороні кордону.

На місце відразу виїхала група реагування, аби не допустити незаконного перетину держрубежу. Невдовзі прикордонники спинили 5 невідомих, серед яких був один чоловік, дві жінки та двоє неповнолітніх.   До кордону вони не дійшли 500 метрів. Документів при собі дані громадяни не мали, проте назвалися громадянами Афганістану. З їх слів вони планували потрапити в країни ЄС для покращення своїх умов проживання.

По цьому факту прикордонники поінформували суміжну сторону та взаємодіючі органи. Також було перевірено ділянку кордону, однак слідів інших порушників виявлено не було.

В даний час з’ясовуються всі обставини незаконної подорожі афганців та триває оперативний пошук осіб, які допомагали їм в «мандрівці».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси