(ВІДЕО) На березі Дністровського лиману та на озері Кагул прикордонники затримали браконьєрів з сітками та рибою

НАЗАД
18 травня 2016 13:56

Сьогодні зранку прикордонники Одеського та Ізмаїльського загонів затримали браконьєрів, які здійснювали незаконний вилов водних живих ресурсів.

Сьогодні зранку прикордонники Одеського та Ізмаїльського загонів затримали браконьєрів, які здійснювали незаконний вилов водних живих ресурсів.

Прикордонники відділу «Кароліно-Бугаз» Одеського загону на березі Дністровського лиману виявили двох невідомих осіб на човні без документів. У ході подальшої перевірки з’ясувалось, що один із них є представником рибінспекції. Вихід човна типу «Прогрес-4» був організований ними з порушенням – без повідомлення адміністрації причалу та найближчого прикордонного підрозділу.  В човні прикордонники виявили сітки завдовжки 1 кілометр та понад 100 кг риби різних видів. Попередня сума нанесених збитків державі склала більше 30 тисяч гривень.

А прикордонний наряд відділу «Рені» затримав браконьєра на озері Кагул на гарячому. Чоловік у гумовому рибальському костюмі саме витягував сітку з рибою із води та почав вантажити її до свого «ВАЗу», що стояв неподалік. На вимогу прикордонників відкрити багажне відділення для огляду, чоловік відмовився та намагався, під’їхавши до водоймища, викинути знаряддя лову і рибу у воду. За результатом огляду в порушника виявлено майже 100 рибин різної породи та 30-метрову сітку.

За злісну непокору та невиконання законних вимог представників Держприкордонслужби України особу притягнуто до адмінвідповідальності. Про виявлення ознак кримінального правопорушення охоронці кордону повідомили до Ренійського відділення поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси