Віддав своє життя заради України

НАЗАД
03 березня 2023 09:04

Старший сержант Костянтин Єфремов народився 21 листопада 1991 року у селі Великіцьк, що на Луганщині.

Вже змалку хлопець був відповідальним та чесним. А працелюбність та любов до господарських робіт – були в нього в крові. Батьки раділи, що син у них зростає саме таким – має свою думку і вміє робити правильний вибір.

Тож коли стало питання чим займатися у життя – хлопець не вагався – він захотів стати частиною тих, хто з честю та гідністю охороняє кордони держави.

24 лютого 2022 старший сержант Єфремов разом з побратимами відділу прикордонної служби «Мілове» першим став на заваді колонам ворожих танків, які прорвали кордон та вели вогонь по прикордонному підрозділу і техніці.

Відповідно до визначених завдань старший сержант Костянтин Єфремов разом з побратимами героїчно обороняли позиції українських захисників, вели бої під містом Рубіжне, неодноразово відбивали та штурмували ворожі сили.

Перебуваючи на бойових позиціях разом з побратимами Костянтин завжди відрізнявся особливою мужністю, свідомою власною відповідальністю за чітке та якісне виконання поставленого командиром наказу. Головний його посил до побратимів: «Хлопці, хто як не ми повинні тут бути і стримувати ворога?! Ми маємо перемогти, бо вдома нас чекають рідні!». Такі слова Костянтина надихали та підіймали бойових дух побратимів.

2 травня 2022 року, під час чергового ворожого штурму та артилерійського обстрілу позицій українських прикордонників в районі н.п. Воєводівка, що на Сєвєродонецькому напрямку, Костянтин Єфремов отримав поранення несумісні з життям.

Костянтин був хорошим товаришем, справжньою людиною, любив життя, свою родину і Батьківщину, мав великі плани на майбутнє… У нього залишилися батьки та двоє неповнолітніх дітей.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі cтарший сержант Костянтин Єфремов – нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Вічна пам’ять і слава Герою!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси