Відбувся чемпіонат Державної прикордонної служби України з гирьового спорту

НАЗАД
25 квiтня 2015 11:23

24 квітня в Національній академії Державної прикордонної служби України відбулися змагання з гирьового спорту Чемпіонату Державної прикордонної служби України. У них взяли участь 25 команд з прикордонних п

24 квітня в Національній академії Державної прикордонної служби України відбулися змагання з гирьового спорту Чемпіонату Державної прикордонної служби України. У них взяли участь 25 команд з прикордонних підрозділів відомства. Загалом на змагання прибуло 82 військовослужбовці Держприкордонслужби.

Перш ніж приїхати до Національної академії, спортсмени змагалися у своїх частинах та регіональних напрямах за право представляти їх на першості Державної прикордонної служби України.

«На місцях відбір проводився ретельний, тож учасники демонстрували хорошу спортивну майстерність», – зазначив під час виступу начальник кафедри Особистої безпеки академії полковник Олег Фігура.

Загалом гирьовики вправлялися у підніманні гир на максимальну кількість разів у поштовху та ривку гирі за визначений проміжок часу.

Підводячи підсумок змагань ректор Національної академії Державної прикордонної служби України полковник Олег Шинкарук подякував присутнім за високі результати, продемонстровані впродовж змагань, а також висловив переконання, що найголовніші перемоги у кожного з них ще попереду.

У загальнокомандному заліку першості Державної прикордонної служби України перше місце посіла команда Західного регіонального управління,  друге і третє місця розділили команди з Північного та Південного регіональних управлінь. Серед прикордонних загонів по групах перемогу святкували команди Чопського та Херсонського загонів.

В особистому заліку перемогу вибороли капітан Максим Вичавка (до 60 кг), сержант Валентин Житар (до 65 кг), солдат Василь Потокій (до 70 кг), капітан Василь Трачук (до 75 кг), підполковник Олег Рибак (до 80 кг), старший солдат Євген Швачко (до 90 кг) та солдат Василь Сердюк  (більше 90 кг).

З гирями 24 кілограми перемогли сержант Микола Боговик (до 75 кг) та солдат Максим Олійник (понад 75 кг).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси