Відбулось засідання з питань реалізації Концепції інтегрованого управління кордонами

НАЗАД
13 квiтня 2016 16:09

12 квітня в Адміністрації Держприкордонслужби України у рамках реалізації Концепції інтегрованого управління кордонами відбулось розширене засідання представників контактного аналітичного центру з питань о

12 квітня в Адміністрації Держприкордонслужби України у рамках реалізації Концепції інтегрованого управління кордонами відбулось розширене засідання представників контактного аналітичного центру з питань обміну інформаційно-аналітичними матеріалами між суб’єктами інтегрованого управління кордонами.

У засіданні, окрім експертів Державної прикордонної служби, взяли участь представники МВС, Мінінфраструктури, МЗС, Міністерства оборони, міграційної та фіскальної служб, СБУ, Національної гвардії та Національної поліції.

Під час проведення заходу учасники обговорили питання щодо організації спільних дій, спрямованих на відновлення контролю над державним кордоном у межах Донецької та Луганської областей, а також забезпечення готовності до охорони державного кордону в межах тимчасово окупованої території після відновлення на зазначеній території конституційного ладу.

Також, в рамках забезпечення співпраці контрольних органів, розглядалися питання удосконалення взаємодії Морської охорони Держприкордонслужби та Військово-Морських Сил Збройних Сил з охорони морської ділянки кордону. Крім того обговорювалася організація спільних заходів із запобігання незаконному перетинанню адміністративної межі з тимчасово окупованою територією АР Крим.

Наприкінці усі учасники контактного центру домовились продовжувати обмін інформаційно-аналітичними матеріалами з метою комплексного реагування на загрози у сфері безпеки державного кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси