Відбулося четверте засідання Керівного комітету Проєкту «Разом з ЄС до безпеки кордонів»

НАЗАД
31 сiчня 2022 13:27

У рамках реалізації спільного з ЄС проєкту міжнародної технічної допомоги «Разом з ЄС до безпеки кордонів» днями проведено четверте засідання Керівного комітету Проєкту.

Зважаючи на карантинні заходи, засідання відбулося в он-лайн режимі. На ньому були присутні представники Європейського Союзу в Республіці Молдова, представники Генерального інспекторату прикордонної поліції Молдови та Митної служби Молдови, представники Державної прикордонної служби України та ДМСУ, а також керівництво Представництв МОМ в Україні та РМ. Також у зустрічі взяв участь Голова Місії EUBAM Славомір Піхор.

Під час засідання обговорювався поточний стан реалізації проєкту та досягнуті результати за останні пів року.

Представники Державної прикордонної служби України подякували представникам ЄС за підтримку та проінформували міжнародних партнерів про успішну реалізацію проєкту технічної допомоги. Зокрема відомство вже отримало біноклі, тепловізійні монокуляри та бінокуляри, фотопастки, робочі станції, ноутбуки, комплекти сумісних аксесуарів до засобів зв’язку, патрульні човни та інше устаткування.

Крім того, під час засідання було обговорено питання проведення спеціалізованих тренінгів для персоналу та надання технічної допомоги у цьому році.

За результатами проведення засідання Керівного комітету усі сторони підтвердили важливість реалізації спільного Проєкту та зацікавленість у продовженні термінів його імплементації на цей рік.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси