В Національній академії Держприкордонслужби відбулось засідання Наглядової ради вишу

НАЗАД
27 червня 2021 12:57

Напередодні випуску офіцерів-прикордонників у Національній академії Держприкордонслужби України відбулось чергове засідання Наглядової ради вишу.

На початку засідання голова Наглядової ради, Народний депутат України Павло Сушко привітав членів наглядової ради, ректора та весь колектив Національної академії з черговим випуском та вкотре наголосив, що прикордонники ­­– це імідж та безпека держави. Також до складу Наглядової ради було введено нових членів – Сергія Гамалія, голову Хмельницької обласної державної адміністрації, Віолету Лабазюк, голову Хмельницької обласної ради та Сергія Матюха, ректора Хмельницького національного університету.

Згідно з порядком денним засідання Наглядова рада заслухала звіт ректора Національної академії генерал-майора Олександра Луцького щодо результатів виконання Плану реалізації Стратегії розвитку Національної Академії до 2025 року та основних завдань на 2021-2022 навчальний рік. В ході доповіді ректор прикордонного вишу прозвітував про виконання поточних завдань Стратегії, зокрема, щодо реформування організаційно-штатної структури академії, удосконалення освітньо-професійних програм та приведення їх у відповідність до вимог керівних документів, розробки нових навчальних планів, реформування системи підготовки в академії, проходження акредитації освітніх програм, посилення практичної складової підготовки курсантів та можливості запровадження лідерських курсів для персоналу відомства, створення сучасного інформаційного середовища в академії, наукової діяльності вишу та покращення системи моніторингу академічної доброчесності, удосконалення міжнародного та міжвузівського співробітництва, активізації інформаційної та профорієнтаційної роботи та щодо інших завдань.

Також члени Наглядової ради обговорили питання щодо підвищення престижу Національної академії, залучення її до участі у конкурсах на отримання грантів на розвиток навчального закладу, покращення умов проживання курсантів академії у гуртожитках, сприяння у залученні до навчання дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, організації на базі академії перепідготовки та здобуття додаткових спеціальностей військовослужбовцями відомства після виходу на пенсію.

Після засідання було проведено огляд навчально-матеріальної бази, здійснено обхід курсантських гуртожитків, оцінено хід виконання ремонтних робіт та визначено завдання щодо продовження цієї роботи. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси