Вічна пам'ять Герою...Рік з дня загибелі Володимира Трубачова

НАЗАД
14 квiтня 2023 12:38

Штаб-сержант Володимир Михайлович Трубачов загинув як Герой захищаючи рідний край від російських окупантів.

Володимир народився 14 серпня 1985 року в селі Сиротине, що на Луганщині. Закінчивши школу, як справжній чоловік та патріот, Володимир відслужив строкову службу в Збройних Силах України. Після звільнення в запас юнак вирішив продовжити служіння Батьківщині. І вже через декілька місяців у вересні 2005 року вступив до лав Державної прикордонної служби України. Майже 18 років свого життя він присвятив Службі, зокрема підрозділу охорони кордону Луганського прикордонного загону імені Героя України полковника Євгенія Пікуса.

З перших днів ворожої навали штаб-сержант Трубачов мужньо та героїчно виконував бойові завдання із відсічі та стримування збройної агресії російської федерації на рідній Луганщині.

13 квітня 2022 року підрозділ, в складі якого Володимир боронив рідний край, тримав оборону в районі населеного пункту Кремінна. Попри обстріли ворогом наших позицій з танків, артилерії та автоматичної зброї, військовослужбовці підрозділу самовіддано стримували просування противника. Під час чергового артилерійського обстрілу ворожий снаряд зруйнував бліндаж, в якому знаходився штаб-сержант Трубачов, внаслідок чого Володимир дістав поранення, несумісні з життям.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі штаб-сержанта Трубачова Володимира Михайловича Указом Президента України нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно). Наказом Голови Державної прикордонної служби України загиблому військовослужбовцю присвоєно чергове військове звання «майстер-сержант» (посмертно).

Вдома у Володимира Трубачова залишилися дружина, син та донька.

На жаль, рідні втратили сина, батька, брата та чоловіка, а держава – відважного воїна, який поклав своє життя за Україну. Нехай його подвиг не буде забутим. Вічна пам’ять і вічна слава Герою!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси