«Ви янголи-охоронці для наших поранених воїнів й водночас багатотисячна родина професійних і сміливих людей», - Сергій Дейнеко.

НАЗАД
27 липня 2024 11:52

 «Сьогодні ми віддаємо шану незламним, хоробрим людям. Вони безперервно лікують, рятують та допомагають усім, хто цього потребує.
Бойові медики, фельдшери, санінструктори, водії медеваку, персонал стабпунктів, мобільних госпіталів, лікарі, працівники закладів охорони здоров’я! Ви янголи-охоронці для наших поранених воїнів й водночас багатотисячна родина професійних і сміливих людей та важлива частина незламного українського суспільства.
Щиро вітаю всіх Вас з Днем медичних працівників.
Не покладаючи рук, Ви рятуєте життя українських воїнів, цивільних та дітей, досить часто, на жаль, ціною власного життя.
Без Вас людські жертви під час десятирічної війни та на третьому році повномасштабного вторгнення росії в Україну були б набагато трагічнішими й масштабнішими.
Завдяки Вашій самовідданості та героїзму наша система охорони здоров’я продовжує ефективно виконувати поставлені завдання.
Без медиків, підрозділів охорони здоров’я та медичних закладів не обходитися і Державна прикордонна служба.
Я щиро вдячний всьому колективу медичних працівників за порятунок та збереження життів і наших прикордонників, і всіх, хто до них завертається. Я дякую медичним підрозділам, які знаходяться на передовій в найгарячіших місцях нашої визвольної боротьби.
Слава Україні!
Слава українським медикам, нашим янголам-охоронцям!» – зазначив Голова ДПСУ у вітальному зверненні.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси