Ветеран-прикордонник Рустам Росул здобув срібло на змаганнях Warrior Games

НАЗАД
23 серпня 2022 15:57

Українці продовжують виборювати перемогу і на міжнародних змаганнях в США.

Третій змагальний день Warrior Games додав до медальної скарбнички української команди дев’ять медалей. Серед медалістів і Рустам Росул – ветеран-прикордонник, який виборов срібло в індивідуальній гонці на час та срібло у груповій гонці на хендбайку.

Вітаємо Руслана! Пишаємося та вболіваємо за всіх українських спортсменів!

У 2014 році Рустам Росул під час бойових дій на сході України, прикриваючи побратимів, отримав важке поранення – травму хребта, численні осколкові поранення, переніс декілька операцій, проте не втратив оптимізму.

Цьогоріч українські спортсмени вперше беруть участь у Warrior Games. Захисники і Захисниці, серед яких ветерани, діючі військовослужбовці, медики-добровольці, напередодні змагань пройшли інтенсивні тренування у Великій Британії. Туди на початку липня їх доправив літак Королівських Військово-повітряних сил Великої Британії.

Участь збірної команди України та національної делегації України у міжнародних спортивних змаганнях Ігри Воїнів в Орландо стала можлива завдяки cпільній взаємодії Мінветеранів з міністерствами та відомствами, а також безпрецедентній підтримці наших міжнародних партнерів, зокрема, Crown Agents Україна та Трастовому Фонду НАТО з медичної реабілітації.

 

На фото Рустам з тренером Олександром Клименком та волонтеркою з Мукачево Оксаною Ремінець, вона ним опікується вже багато років.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси