Великі партії товарів громадяни почали переносити у роздріб до окупованих територій

НАЗАД
08 травня 2018 17:30

Спільними діями оперативних підрозділів Донецько-Луганського регіонального управління та ВКР СБУ, задіяних в Операції об'єднаних сил, на контрольному пункті «Березове 2» виявлено спроби переміщення великої кількості товарів народного споживання.

Спільними діями оперативних підрозділів Донецько-Луганського регіонального управління та ВКР СБУ, задіяних в Операції об'єднаних сил, на контрольному пункті «Березове 2» виявлено спроби переміщення великої кількості товарів народного споживання, які громадяни намагалися перенести пішки. 

Так, четверо осіб йшли на вихід до тимчасово окупованої території пішки у напрямку Донецька та несли торби з різноманітними товарами. Зупинені особи пояснили, що таким чином хотіли підзаробити. Оперативники Держприкордонслужби з'ясували, що це вже налагоджений бойовиками бізнес - великі партії товару, якого не вистачає у фейковій республіці, роздрібнюється, фасується по сумках і громадяни, отримуючи грошову винагороду від російсько-терористичних найманців, переміщують його через лінію зіткнення як для власних потреб. А вже у так званій «ДНР» товар завантажується в автомобілі і реалізовується.  Наразі сума товару встановлюється.   

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси